19.6 C
București
duminică, iunie 20, 2021

Zeci de mii de prezervative contrafăcute și alte bunuri falsificate, descoperite de vameși într-un container sosit din China

Citește și:

Aproape 50.000 de seturi de prezervative contrafăcute au descoperit inspectorii vamali din Constanța într-un container sosit din China. Prezervative și baterii contrafăcute urmau să ajungă la o firmă din Afumați, potrivit Mediafax.

Vameșii au reţinut 48.900 seturi de prezervative, din care 48.540 erau nedeclarate.

De asemenea, au fost reținute peste 460.000 de baterii susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru mărci cunoscute, din care peste 70.000 erau nedeclarate.

Prezervativele și bateriile, despre care există suspiciunea că ar contrafăcute, precum și bunurile nedeclarate au o valoare totală de aproximativ 1.626.800 lei și au fost găsite în urma unui control făcut asupra unui container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în comuna Afumați, județul Ilfov.

Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost vândute la preţul produselor originale, ar fi depășit 1,6 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presă transmis de ANAF.

 

 

Sursa: www.digi24.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Gabriel Oprea: România s-a bazat întotdeauna pe armată și Biserică

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a fost prezent la evenimentul Uniunii Militarilor și Polițiștilor Mihai Viteazul în calitate de Președinte. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: