19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

Vremea se menţine instabilă până la final de iunie. Prognoza meteorologilor pe următoarele patru săptămâni

Citește și:

În perioada 14 iunie- 21 iunie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în jumătatea estică a ţării, dar mai ales în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil uşor mai ridicate în extremitatea de vest a teritoriului.

Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea estică a ţării, iar în rest va fi în general deficitar.

De pe 21 iunie până pe 28 iunie, temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile vestice.

Cantităţile de precipitaţii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale, în perioada 28 iunie – 5 iulie, în regiunile vestice, iar în rest se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Mediile valorilor termice de pe 5 până pe 12 iulie,  se vor situa peste cele specifice acestei perioade, în jumătatea vestică a ţării, dar mai ales în extremitatea de vest a teritoriului.

Cantităţile de precipitaţii, estimate pentru această săptămână, vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui deficit local, în regiunile nordice.

Sursa: www.adevarul.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Incendiu devastator în Făgăraş. Un bărbat a murit şi alte trei persoane au fost rănite

Clipe terifiante în urma unui incendiu izbucnit miercuri dimineaţă în Făgăraş. Un bărbat de 33 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, după ce o locuinţă a luat foc. Articolul Incendiu devastator în Făgăraş. Un bărbat a murit şi alte trei persoane au fost rănite apare prima dată în Romania TV. ...

Din aceeași categorie: