19.6 C
București
marți, iunie 15, 2021

Val de critici după ce modelul Emily Ratajowski a publicat poze cu bebelușul său. „Îl ține ca pe un sac de cartofi”

Citește și:

Emily Ratajowski se confruntă cu un val de critici, după ce a publicat pe Instagram mai multe fotografii în care își ține bebelușul în brațe. Mulți dintre urmăritorii vedetei contestă competența parentală a acesteia, acuzând-o că își ține fiul ca „pe un sac de cartofi”.

Val de critici după ce modelul Emily Ratajowski a publicat poze cu bebelușul său. "Îl ține ca pe un sac de cartofi"

Emily Ratajowski, în vârstă de 30 de ani, a publicat mai multe fotografii în care își ține băiețelul în brațe. Printre vedetele care au criticat-o se numără și Piers Morgan, un jurnalist britanic: „Nu așa se ține în brațe un bebeluș, iar milioanele tale de urmăritori nu ar trebui să fie încurajați să facă asta”, potrivit publicației indy100.com.

Într-o altă postare pe Instagram, modelul s-a filmat în timp ce bea un pahar vin. Câteva ore mai târziu s-a filmat alăptându-și bebelușul, iar criticile nu s-au lăsat așteptate. „Sper că nu alăptezi, după ce ai consumat alcool”, este doar unul dintre comentarii. Alți urmăritori susțin că vedeta își tratează fiul ca pe un accesoriu.

Ratajowski a fost nevoită să șteargă comentariile numeroase de la fotografii, mai ales după ce mesajul lui Piers Morgan a devenit viral pe Twitter, fiind redistribuit de peste 2.000 de ori.

Sursa: www.observatornews.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Milioane de doze de vaccin fabricate de Johnson & Johnson au fost contaminate, iar OMS face precizări

Problemele de contaminare detectate la o unitate de producţie de vaccinuri anti-COVID-19 din SUA, care au determinat distrugerea a milioane de doze de vaccin fabricate de Johnson & Johnson, nu afectează distribuirea globală a acestor produse, care este coordonată de Organizaţia Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: