19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Un tânăr spaniol susţine că a călătorit în viitor, iar dovezile sale au devenit virale pe TikTok

Citește și:

Nu este scenariul unui film SF, ci afirmaţiile unui tânăr din Valencia care postează frecvent pe TikTok clipuri pe care susţine că le filmează în viitor. Iar reţeta sa este câştigătoare. Filmările sale au peste 7 milioane de vizualizări.

În mai multe video-uri, postate pe platformă, Javier pretinde că se află în anul 2027 și este singurul supraviețuitor de pe planetă.

În imagini tânărul surprinde străzi şi magazine din oraşul Valencia care arată normal cu o singură excepţie, în filmări nu apare niciun om. Mai mult, declară acesta, utilitățile precum curentul electric și internetul funcționează, fără să dea prea multe detalii:

”Tocmai ce m-am trezit într-un spital și nu știu ce s-a întâmplat. Azi e 13 februarie 2027 și sunt singur în oraș”, spune el într-un clip care a adunat milioane de vizualizări.

Părerile internauţilor sunt impărţite. Unii cred că filmările sunt reale, în timp ce alţii cer mai multe dovezi care să sustină afirmaţiile sale. Interesant este că deşi, potrivit lui Javier, omenirea a dispărut oraşele filmate de el sunt curate, magazinele sunt pline cu marfă, iar maşinile sunt parcate ordonat.

Sursa: www.antena3.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Regele Felipe al Spaniei, uimit de accentul spaniol al româncei Alice Cozma, decorată pentru munca depusă în pandemie

Sunt români care ne fac cinste oriunde merg. Unul dintre aceşti români este Mihaela Alice Cozma, şofer de ambulanţă şi voluntar la Crucea Roşie din Spania. Ea a fost decorată de Regele Felipe al Spaniei cu Ordinul de Merit Civil pentru munca sa depusă în pandemie. Modestă, tânăra ne a mărturisit că distincţia a fost o surpriză totală. ...

Din aceeași categorie: