19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Un tânăr de 20 de ani din Prahova a suferit arsuri grave după o explozie produsă de o butelie

Citește și:

Un tânăr de 20 de ani din Tăriceni, Prahova, a suferit arsuri grave după ce în bucătăria casei sale s-a produs o explozie.

Pompierii au descoperit că furtunul de alimentare a aragazului era izolat cu bandă adezivă, şi bănuiesc că aşa s-au acumulat gaze în bucătărie.

Deflagraţia a spart geamurile şi a dărâmat o parte din pereţii încăperii. Băiatul a primit ajutor medical de urgenţă şi este acum internat în spital.

Tânărul era singur acasă şi voia să încălzească o oală cu apă, dar când a aprins chibritul totul a sărit în aer.

Ion Badoiu, vecin: ”Am zis că este bomba, bomba, bomba. Copilul are 20 de ani se pregătea să se ducă la serviciu se..spăla şi el…cred că a lăsat butelia dată drumul şi s-a scurs gazul”.

Maria Badoiu, vecină: ”Groaznic, groaznic suntem în stare de şoc şi acuma a fost o bubuitură…mai ales că eram afară nu în interior”.

Marian Militaru, vecin: ”S-a dărâmat bucătăria şi casa…tavanele s-au deteriorat în fine copilul e la spital e periculos uite munceşti o viaţă şi se alege prafu în câteva secunde”.

Tânărul de 20 de ani a primit imediat îngrijiri medicale, apoi a fost dus la spital.

Gheorghe Bădescu, Medic primar Ambulanță Prahova: ”Prezenta arsuri de gradul unu şi doi pe aproximatv 35 la sută din suprafaţa corporală. Era conştient acuza dureri intense a fost sedat şi transportat la spital”.

Tatăl băiatului a venit într-un suflet de la serviciu când a aflat de explozie.

Viorel Stan, proprietar: ”Am înţeles că el a pus nişte apă, s-a stins focul în rest nu ştiu să vă spun”.

Pompierii au observat însă că furtunul aragazului era lipit cu o bandă adezivă.

Raluca Vasiloaie, Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova: ”Se pare ca deflagraţia s-ar fi produs cel mai probabil din cauza unei acumulări de gaze”.

Vecinii se gândesc acum să îi ajute pe cei loviţi de necaz să-şi repare casa.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Operațiunile de căutare a celor două fete dispărute în Dunăre au fost oprite

Căutările celor două surori care au dispărut în zona Portului Isaccea, județul Tulcea, au fost oprite. Căutările vor fi reluate marți dimineață.Operațiunile de căutare a celor două fete dispărute, luni după-amiază, în apele Dunării, au fost oprite în jurul orei 21. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: