19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Un român și-a tranșat iubita spaniolă, după care a aruncat părți din cadavru în mai multe locuri. Bărbatul a încercat să-i însceneze fuga cu un amant

Citește și:

Rocio Caiz Pozo, o adolescentă din Spania în vârstă de 17 ani, a fost ucisă pe 3 iunie, în aceeași zi în care a fost dată dispărută. Autorul crimei este un român în vârstă de 23 de ani, care și-a recunoscut fapta.

Un român și-a tranșat iubita spaniolă, după care a aruncat părți din cadavru în mai multe locuri.

Rocio Caiz, o tânără de 17 ani, din orașul Martin de la Jara a fost dată dispărută pe 3 iunie. În aceeși zi, oamenii legii au descoperit rămășițe umane aruncate în mai multe locuri din orașul Estepa, iar în urma analizelor ulterioare s-a descoperit că aparțineau adolescentei.

Pe 10 iunie, un bărbat de origine română, în vârstă de 23 de ani, s-a predat poliției recunoscând că a ucis-o pe tânără și că a încercat să-i însceneze fuga cu un amant.

Rocio a rămas însărcinată la 16 ani

Rocio și iubitul său român s-au întâlnit pe când tânăra avea 11 ani și a rămas însărcinată la 16 ani, potrivit La Vanguardia. Cei doi s-au despărțit în urmă cu patru luni. Săptămâna trecută, adolescenta și-a vizitat fostul iubit pentru a merge împreună să cumpere un cărucior pentru bebeluș, acesta fiind și ultimul moment în care tânăra a mai fost văzută în viață.

În aceeași seară, Ana, sora victimei, a primit un mesaj semnat de Rocio, în care se menționa că adolescenta a fugit de acasă cu un alt bărbat întâlnit cu câteva luni în urmă, iar bebelușul său a rămas în grija fostului iubit. Într-un alt mesaj primit de familie, tânăra este acuzată că a furat 300 de euro de la fostul partener.

Familia victimei nu a crezut nicio clipă că Rocio a trimis mesajele respective, bănuind că cineva i-a spart contul de Facebook. Și mai bizar, deși nimeni nu a mai putut-o contacta telefonic, pe rețelele sociale, Rocio apărea online. Potrivit rudelor sale, Rocio a mai suferit abuzuri din partea iubitului român, dar niciodată nu a depus plângere la poliție.

Deși, în mai multe rânduri, românul a susținut că este nevinovat și că nu are nicio legătură cu fuga lui Rocio, în cele din urmă acesta și-a recunoscut fapta și le-a mărturisit oamenilor legii că și-a tranșat iubita și i-a aruncat rămășițele în mai multe locuri din orașul Estepa.

Sursa: www.observatornews.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Dramă la Arad: băiatul care s-a înecat în lacul Ghioroc era un fotbalist tânăr

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost găsit înecat în lacul Ghioroc, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, potrivit Agerpres. Tragedia a avut loc vineri seara. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: