19.6 C
București
marți, iunie 15, 2021

Un român din Spania și-a ucis și tranșat iubita în vârstă de doar 17 ani. Tânăra născuse recent

Citește și:

Mai mult decât atât, tânărul a încercat să-și ascundă fapta tranșând cadavrul și aruncând părți din el în mai multe zone din oraș. Rocio Caiz Pozo a fost dată dispărută pe 3 iunie, iar românul a recunoscut până la urmă ca el a ucis-o. Le-a spus anchetatorilor și ce a făcut cu trupul femii, oamenii legii fiind nevoiți să-l însoțească prin tot orașul.

Polițiștii au descoperit părti din cadavrul fetei într-o parcare din orașul Estepa, dar și în alte zone de la periferia orasului, potrivit La Vanguardia, citat de Ziare.com.

Cei doi s-au cunoscut când fata avea 11 ani, iar românul 16 ani. Au împreună un bebeluș de patru luni, dar s-au despărțit după nașterea copilului. Familia fetei a declarat ca Rocia a fost de mai multe ori agresata de fostul iubit, dar ca niciodata nu a depus plangere.

După ce a ucis-o pe tânără, românul a vrut să o inducă în eroare pe sora fetei și i-a trimis un mesaj de pe contul de Facebook al acesteia în care ar fi anunțat familia că se mută din oraș cu un alt bărbat, cerând ca fostul iubit să aibă grijă de copil.

Sursa: www.antena3.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Parlament: Plen reunit la ora 15,00; rapoartele Avocatului Poporului şi CNA – pe ordinea de zi

Senatul şi Camera Deputaţilor se reunesc, marţi, în şedinţă comună, de la ora 15,00, printre punctele înscrise pe ordinea de zi aflându-se raportul Avocatului Poporului, Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) şi Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT). Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: