19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Un român din Spania și-a ucis fosta iubită minoră, a tranșat cadavrul și l-a aruncat în mai multe locuri din oraș

Citește și:

Un român de 23 de ani, care locuiește în Spania, și-a ucis fosta iubită minoră, i-a tranșat cadavrul și apoi l-a aruncat în mai multe zone dintr-un oraș spaniol.

Rocio Caiz Pozo, în vârstă de 17 ani, a dispărut pe 3 iunie, iar românul a recunoscut până la urmă că a ucis-o în ziua dispariției, că a tranșat cadavrul și că l-a aruncat în diferite zone.

Surse din anchetă au informat că au fost găsite părți din cadavru într-o parcare din orașul Estepa (Sevilia), dar și în alte zone de la periferia orașului, notează La Vanguardia.

Cei doi s-au cunoscut când fata avea 11 ani și băiatul 16 și au început o relație. Ei au împreună un bebeluș de patru luni, dar s-au despărțit imediat după nașterea copilului.

În ziua dispariției, sora lui Rocio a primit un mesaj de pe Facebookul fetei în care anunța familia că ar fi plecat cu un tânăr în altă provincie, cerând ca fostul iubit să aibă grijă de copil.

Sora fetei a declarat că nu a crezut explicațiile din mesaj, suspectând că cineva i-a spart contul de Facebook. Într-un alt mesaj, venit de pe contul fetei, se spunea că la plecare i-a furat 300 de euro fostului iubit.

Familia fetei a declarat că Rocia a fost de mai multe ori agresată de fostul iubit, dar că niciodată nu a depus plângere.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Regele Felipe al Spaniei, uimit de accentul spaniol al româncei Alice Cozma, decorată pentru munca depusă în pandemie

Sunt români care ne fac cinste oriunde merg. Unul dintre aceşti români este Mihaela Alice Cozma, şofer de ambulanţă şi voluntar la Crucea Roşie din Spania. Ea a fost decorată de Regele Felipe al Spaniei cu Ordinul de Merit Civil pentru munca sa depusă în pandemie. Modestă, tânăra ne a mărturisit că distincţia a fost o surpriză totală. ...

Din aceeași categorie: