19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

Un român de 23 de ani din Spania și-a tranșat fosta iubită, apoi a aruncat bucăți din cadavru prin oraș

Citește și:

Un român de 23 de ani care trăiește în Spania și-a ucis fosta iubită spaniolă, miercuri, 3 iunie, apoi i-a tranșat cadavrul și l-a aruncat în mai multe locuri din orașul Estepa, relatează Ziare.com, care citează publicația La Vanguardia.

Tânărul român a recunoscut în fața anchetatorilor spanioli că și-a ucis fosta iubită, pe Rocío Caíz Pozo, o tânără de 17 ani, în aceeași zi în care aceasta fusese dată dispărută, pe 3 iunie.

Românul le-a mai spus polițiștilor că a tranșat cadavrul și a aruncat bucăți din cadavru în diferite locuri. Anchetatorii au găsit apoi părți din corpul fetei într-o parcare și la periferia orașului Estepa, în apropiere de Sevilia.

Cei doi s-au cunoscut atunci când fata avea 11 ani, iar românul 16 ani. Ei sunt părinții unui bebeluș de 4 luni, însă, după nașterea copilului, s-au despărțit.

În ziua în care Rocío Caíz Pozo a dispărut, sora tinerei de 17 ani a primit un mesaj pe pagina de Facebook a fetei în care familia era anunțată că a plecat cu un tânăr în alt oraș, la Martín de la Jara, cerând ca fostul iubit să aibă grijă de bebeluș.

Familia tinerei a mai spus că fata a fost agresată în repetate rânduri de fostul iubit, însă nu a depus plângere împotriva românului.

Sursa: www.libertatea.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Cine este Fabian Gyula, propunerea UDMR pentru funcţia de Avocat al Poporului

UDMR ar urma să propună Avocatul Poporului în cazul în care Renate Weber va fi revocată. Liderii coaliţiei de guvernare au ajuns la un acord în acest sens, după cum au precizat surse politice, citate de News.ro. Articolul Cine este Fabian Gyula, propunerea UDMR pentru funcţia de Avocat al Poporului apare prima dată în Romania TV. ...

Din aceeași categorie: