19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Un bebeluș de 8 luni a fost dus la spital în stare gravă, după ce a fost opărit cu apă clocotită

Citește și:

Totul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă, în timp ce mama copilului pregătea masa de prânz. Disperați părinţii au cerut ajutor.

Echipajul medical ajuns la faţa locului a evaluat starea bebeluşului şi au decis transportarea cu o ambulanță la camera de urgență a spitalului din Castelvetrano.

Potrivit presei locale, după ce copilul a fost stabilizat s-a ordonat transferul, cu elicopterul, la departamentul de mari arși al Spitalului Cannizzaro din Catania, deoarece în Palermo nu erau locuri disponibile.

Medicii au confirmat că bebeluşul a suferit arsuri de gradul II pe trunchi și pe brațe. Poliţiştii au deschis o anchetă prin care se va stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul.

Sursa: www.antena3.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Rusaliile, motiv de mare sărbătoare la Hodac, în Mureş. Întreg satul s-a îmbrăcat în straie populare

Ortodocşii sărbătoresc și astăzi Pogorârea Sfântului Duh peste sfinţii apostoli. Este a doua zi de Rusalii, iar bisericile din întreaga țară așteaptă credincioșii. Şi ieri lăcaşurile de cult au fost pline. În unele locuri s-au sfinţit apele, prilej de pelerinaj în straie populare. Iar în Oltenia, oamenii au fost fost colindaţi de căluşari.  ...

Din aceeași categorie: