19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Un bărbat din Timişoara a avut nevoie de intervenția medicilor după ce a fost scos în stare de inconştienţă din Canalul Bega, unde intrase să înoate

Citește și:

Un bărbat care a intrat în Canalul Bega din zona Parcului Copiilor din Timişoara, vineri seara, să înoate şi care a fost observat de un cetăţean de pe mal că a dispărut în apă a fost scos şi predat în stare de inconştienţă echipajului SMURD sosit la faţa locului, care a început manevrele de resuscitare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că în jurul orei 21,30 a fost primit un apel pe numărul unic de urgenţă 112 prin care un cetăţean a anunţat că a observat un bărbat care a intrat să înoate în Canalul Bega, dar după câţiva metri a dispărut sub apă, scrie Agerpres.ro.

Imediat au fost alertate cele şapte subunităţi de intervenţie din judeţ, care au trimis la faţa locului câte o barcă pneumatică cu echipajul aferent. De asemenea, la faţa locului au mai fost alocate două baloane de iluminat, două sonare de căutare în mediu acvatic, o autosanitară SMURD şi un echipaj moto SMURD. La intervenţie au ajuns şi doi scafandri din cadrul inspectoratului, care au început căutările.

Manevrele de resuscitare a victimei au început la faţa locului.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Regele Felipe al Spaniei, uimit de accentul spaniol al româncei Alice Cozma, decorată pentru munca depusă în pandemie

Sunt români care ne fac cinste oriunde merg. Unul dintre aceşti români este Mihaela Alice Cozma, şofer de ambulanţă şi voluntar la Crucea Roşie din Spania. Ea a fost decorată de Regele Felipe al Spaniei cu Ordinul de Merit Civil pentru munca sa depusă în pandemie. Modestă, tânăra ne a mărturisit că distincţia a fost o surpriză totală. ...

Din aceeași categorie: