19.6 C
București
duminică, iunie 20, 2021

Un bărbat din Iași a fost omorât în bătaie pentru un loc de parcare

Citește și:

Facebook/I.S.U.J. Iaşi – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al jud. Iaşi

SMURD Iași

Un bărbat din Iași a murit, joi seara, în urma unei altercații pentru un loc de parcare.

Victima a ieșit din casă, după ce un tânăr de 23 de ani, cetățean arab, și-a parcat mașina în dreptul porții sale. Bărbatul de 65 de ani și tânărul au început să se certe, iar cel din urmă a devenit foarte violent.

Din păcate, în ciuda eforturilor echipajului SMURD, bărbatul de 65 de ani nu a mai putut fi salvat.

A ajuns acolo echipajul de Terapie Intensivă SMURD, a găsit bărbatul de 65 de ani în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator, a efectuat manevrele de resuscitare, dar, din păcate, fără răspuns. A fost declarat decesul„, a declarat prof dr Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD Iași.

Chiar și în momentul apariției echipelor de mascați de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (S.A.S), tânărul a fost foarte violent.

„Polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal săvârșit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a informat agent principal Anca VIjiac, purtătorul de cuvânt IPJ Iași.

Deocamdată, suspectul este cercetat în libertate.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

INS: Consumul brut de energie în industria metalurgică, în scădere cu 3,9% față de anul precedent

Consumul brut de energie în industria metalurgică a fost anul trecut de 55.643,5 TJ, în scădere cu 3,9% faţă de anul precedent, conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: