19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Ultimele cuvinte ale interopului Gabi Şef înainte de a fi înjunghiat mortal de rivalul Armin Bitzy

Citește și:

Medicii au încercat minute în șir să-l resusciteze pe Gabi Șef. În zadar, însă. Ucigaşul său, în vârstă de 28 de ani a fost prins de polițiști dimineaţă, după ce noaptea şi-a petrecut-o într-un apartament închiriat.

Când a fost săltat, le-a spus oamenilor legii că a vrut să mai doarmă. A povestit apoi și cum s-a petrecut totul. Potrivit acestuia Gabi Șef voia să îi ia apartamentul primit moştenire de la fratele său care s-a sinucis după ce ani la rând ar fi fost terorizat de același „Gabi Şef”. Ucigașul nu a uitat să menționeze că și victima era înarmată cu un cuţit, deci ar fi putut să fie în legitimă apărare.

Ultimele cuvinte rostite de interlopul ucis în plină stradă

„Ce faci, mă? Vrei să ai discuţii cu mine?… Las’ că îţi fac eu plata!”. Au fost ultimele cuvinte ale lui Gabi „Şef” înainte să se prăbuşească.

„S-a nimerit o colegă de-a noastră, o doctoriţă, care a încercat să-i facă un pansament comprensiv la faţa locului. Era cu şoc hemoragic, un puls abia perceptibil”, a spus dr. Mihai Polinschi, Serviciul de Ambulanţă Galaţi, pentru Observator.

Gabi Şef, pe numele lui adevărat Gabriel Tanvuia, aducea maşini din străinătate şi le vindea în ţară. S-a impus în lumea grupărilor mafiote în 2005, când la atacat cu ranga pe Marian Ivan, interlopul care controla Galaţiul. Nu l-a ucis, dar trei ani mai târziu, Marian Ivan a fost lichidat de Nelu Enache. Mii de oameni l-au plâns pe ultimul drum pe mafiotul care a terorizat oraşul. După moartea lui Marian Ivan, şefia lumii interlope a fost preluată de clanul Ogeacă, o grupare rivală din care făcea parte şi… Gabi Şef, mai precizează sursa citată.

Sursa: www.antena3.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Activitate intensă la Poliția Transporturi Giurgiu – Hoți de componente de cale ferată prinși la mai puțin de 10 ore de la comiterea faptelor

Polițiștii Serviciului Judetean de Politie Transporturi Giurgiu au avut parte de un weekend aglomerat după ce au fost sezizați cu privire la furturi de componente din infrastructura feroviară. Autorii au fost prinși iar burnurile recuperate la mai puțin de 10 ore de la comiterea faptelor. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: