19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

Transport gratuit cu metroul pentru cei care au cumpărat bilete la meciurile EURO 2020 din Bucureşti

Citește și:

Metrorex anunță că va permite circulația gratuită cu metroul pentru persoanele care deţin bilete la meciurile campionatului UEFA EURO 2020 de la Bucureşti, în ziua meciului, până la ora 23:59, dar şi în ziua următoare.

În perioada 13-28 iunie 2021, Bucureștiul este unul dintre cele 12 orașe care va găzdui meciuri din cadrul Campionatului European de Fotbal – UEFA 2020. Astfel, patru meciuri – trei din grupe și unul din faza optimilor de finală, se vor disputa pe Arena Națională din București în zilele de 13, 17, 21 și 28 iunie 2021.
 

Abonamentele gratuite se distribuie la standurile FRF special înfiinţate în acest scop.

„Aceleaşi condiţii se aplică şi pentru personalul acreditat UEFA – voluntari şi mass-media, pentru toată perioada desfăşurării turneului UEFA EURO 2020, la Bucureşti, respectiv în perioada 10-29 iunie 2021”, susţin reprezentanţii Metrorex.

În funcţie de traficul înregistrat, în acest weekend în care debutează primul meci din turneul UEFA EURO 2020, la Bucureşti, Metrorex va suplimenta numărul de trenuri în parcurs. Măsura se înscrie în obligaţiile asumate de statul român în calitate de stat co-organizator al EURO 2020. 

Societatea de Transport București (STB) anunță că va asigura în perioada 13-28 iunie 2021 transport special pentru suporterii care vor participa la meciurile din cadrul Campionatul European de Fotbal – UEFA 2020, de la Aeroportul Internațional Henri Coandă către Centrul istoric al Capitalei și Arena Națională.

Sursa: www.b1.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

România va fi lovită de un ciclon de proporții. Urmează precipitații abundente și vânt deosebit de puternic

România va fi lovită de un ciclon de proporții. Urmează precipitații abundente și vânt deosebit de puternic. Un ciclon format deasupra Mării Negre va lovi estul țării. Ciclonul va aduce precipitații abundente și vânt deosebit de puternic Vineri, 18 iunie, un ciclon format în Marea Neagră va aduce ploi deosebit de abundente și vânt extrem […] The post România va fi lovită de un ciclon de proporții. Urmează precipitații abundente și vânt deosebit de puternic first appeared on Info Actual. ...

Din aceeași categorie: