19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Surpriză la RAR. Masina de 2 milioane de dolari înmatriculată în România. FOTO

Citește și:

Registrul Auto Român a anunțat că a înregistrat un Bugatti Veyron de 1.000 de cai putere, mașină care în 2011, atunci când a fost fabricată, valora aproximativ 2 milioane de dolari. 

„RAR Grivița, invadat de 1.000 de cai…putere. În 2011, atunci când a fost produs, un Bugatti Veyron 16.4 costa în jur de 2.000.000 $. Cu siguranță, de astăzi, un român este mai fericit când îi admiră motorul de 8L, W16”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Registrului Auto Român.

RAR a publicat și o serie de imagini cu hypercar-ul, din timpul inspecției. 

Bugatti Veyron este produs în Franța de Grupul VAG. Mașina poate atinge o viteză de 420,12 km/h și accelerează de la 0 la 100 km/h în 2,6 secunde. Primul autoturism a ieșit pe piață în septembrie 2005 ca cea mai scumpă și rapidă mașină din lume.

 În vederea înmatriculării în România, vehiculele utilizate importate trebuie să obțină din partea RAR Cartea de identitate a vehiculului, dovada efectuării inspecției tehnice periodice și Certificatul de Autenticitate. Pentru obținerea acestor documente, vehiculul, împreună cu certificatul său de înmatriculare din țara de proveniență (în original), trebuie prezentate la RAR, în baza unei programări prealabile, potrivit Registrului Auto Român.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Probleme mari pentru Revolut: Pierderile platformei financiare s-au dublat

Platforma financiară britanică Revolut a anunţat luni că pierderile sale s-au dublat la peste 200 de milioane de lire sterline (278 milioane de dolari), din cauza costurilor administrative de la investiţiile în mecanisme de control al riscului şi al conformităţii, transmite Reuters, Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: