19.6 C
București
duminică, iunie 20, 2021

Stelian Tănase: „Guvernul României s-a făcut de kko. Pare un Guvern de hahalere incapabil să treacă cel mai simplu examen”

Citește și:

Stelian Tănase consideră că pemierul Florin Cîțu este mult prea relaxat cu oamenii săi, iar acest lucru a făcut ca Guvernul să pară „incapabil să treacă cel mai simplu examen”.

„Ca să fiu scurt și direct – Guvernul României s-a făcut de kko. Chestiunea aruncă echipa luI Cițu în deriziune. Da, suntem obișnuiți ca diferite guverne de la Bucuresti să nu facă o figură bună la Bruxelles, chiar să plece de acolo cu coada intre picioare. Am văzut/trăit destule d-astea.

Situația de acum trădează vraiștea din Guvern, neseriozitatea și lipsa crasă de profesionalism. Pare un Guvern de hahalere incapabil să treacă cel mai simplu examen. Cițu se dovedeste prea relaxat cu oamenii lui”, a scris Stelian Tănase.

„Să te faci de râs la Bruxelles nu e de colea”

După toate observațiile făcute de Comisia Europeană asupra PNRR, Stelian Tănase consideră că cei responsabili ar trebui să dea socoteală.

„Ce face acum Ghinea? Demisionează? Dă vina pe altii, așa cum ne-a obișnuit? Va fi demis de Cîțu? Ar fi un bun semnat pentru Bruxelles – adică la palatul Vitoria s-a înțeles lecția. Situația e mai gravă decât pare la prima vedre – nu e doar o scăpare, să zicem.

Să te faci de râs la Bruxelles – nu în nume personal ci al unei țări membre, România – nu e de colea. Cei responsabili ar trebui să dea socoteală. Si nu doar cu dojeni si mustrări.

Asigurarile date de Ghinea prin televiziuni, conferinte de presa, interviuri – că totul este in regulă – s-au dovedit a fi „flatus vocis” – vorbe goale. Daca vreti – apă de ploaie…”, a mai scris analistul politic.

„Politicieni second-hand aleși nu pentru valoare, ci pe criterii de gașcă”

„Sper că Florin Cîtu trage concluziile care se desprind de aici și il bagă urgent în sedință pe ministrul vinovat ca să îi ceară niște explicații. Mai sper că la sfirșitul intrevederii premierul il va anunța oficial că începind de azi colaborarea dintre cei doi s-a terminat. Punct. Nu văd altă ieșire.

Dacă nu procedeaza astfel Cițu iși asumă prostește cel mai mare eșec al acestui guvern. Și nu este cazul. Nu el și-a ales miniștrii. I-au fost serviți de Coaliție conform unui algoritm. Politicieni second-hand aleși nu pentru valoare, ci pe criterii de gașcă”, a mai scris Stelian Tănase, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: www.antena3.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

INS: Consumul brut de energie în industria metalurgică, în scădere cu 3,9% față de anul precedent

Consumul brut de energie în industria metalurgică a fost anul trecut de 55.643,5 TJ, în scădere cu 3,9% faţă de anul precedent, conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: