19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Sorin Cîmpeanu, despre primarul liberal acuzat că a violat o fată de 12 ani: Înţeleg prezumţia de nevinovăţie, dar deciziile ar trebui să fie cele mai drastice

Citește și:

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat, vineri seară, că s-ar impune ”cele mai drastice” măsuri împotriva primarului din Stefăneştii de Jos, acuzat că a violat o fată de 12 ani, anunță news.ro.

Sorin Cîmpeanu a fost întrebat, vineri seară, la Digi 24, dacă se simte inconfortabil să fie coleg de partid cu primarul din Ştefăneştii de Jos, acuzat că a violat o fată de 12 ani şi a afirmat: ”Inconfortabil e puţin spus”.

”Înţeleg prezumţia de nevinovăţie (…) dar atunci când este vorba despre un caz atât de evident, de un copil de 12 ani, dacă mă întrebaţi personal, deciziile ar trebui să fie cele mai drastice”, a mai afirmat ministrul.

Primarul din Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan, reţinut într-un dosar în care se fac cercetări pentru act sexual cu minor, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor şi în care este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de doar 12 ani, pe care apoi ar fi ameninţat-o pentru a păstra tăcerea, a fost pus în libertate.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Retragerea trupelor din Afganistan a generat un val de violențe: Biden îl cheamă la Casa Albă pe liderul afgan

Preşedintele american Joe Biden se va întâlni la Casa Albă cu preşedintele afgan Ashraf Ghani şi cu preşedintele Înaltului Consiliu pentru Reconciliere Abdullah Abdullah, pentru a discuta despre retragerea trupelor Statelor Unite din această ţară, pe fondul intensificării luptelor Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: