19.6 C
București
marți, iunie 15, 2021

Simona Halep, pregătită să revină pe teren – Ce a spus despre turneul de la Bad Homburg și participarea la JO de la Tokyo

Citește și:

Revenită la antrenamente după accidentarea de la Roma, Simona Halep a vorbit, vineri, despre starea ei de sănătate, turneul de la Bad Homburg (primul la care va participa), dar și despre principala miză a sezonului: Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Ce a spus Simona Halep:

  • Despre starea de sănătate: „Am avut o perioadă de recuperare de 3-4 săptămâni, în care zilnic am făcut 4-5 ore de exerciții și am primit tratament. Încă mi-este greu, mi-am pierdut ritmul, timing-ul față de minge, dar sunt sigură că în câteva săptămâni o să ajung la un nivel mult mai ridicat. Cel mai frumos și mai plăcut sentiment e că nu am dureri, mă simt foarte bine și în ultimele 5 zile am putut juca în fiecare zi tenis la intensitate maximă”.
  • Despre turneul de la Bad Homburg: ”Știu că o să fie pe iarbă, în rest nu știu nimic despre turneu. O să fie greu, pentru că n-am mai jucat de doi ani tenis pe iarbă, iar în ultimele 4 săptămâni nu am jucat deloc tenis”.
  • Despre probele în care va evolua la JO de la Tokyo: ”Orice se poate. Nu știu dacă Horia (n.r. Tecău) o să se califice, pentru că trebuia să facă finală la Roland Garros, dar nu am apucat să vorbesc cu el încă. Dacă va veni Irina (n.r. Begu), o să joc cu ea la dublu”.
  • Despre finala de la Roland Garros (Krejcikova vs Pavlyuchenkova): „Nu prea m-am uitat la Roland Garros, cred că în total vreo două ore, dar mă bucur pentru jucătoarele care joacă finala. Au muncit toată viață pentru asta. Cred că Anastasia chiar merită să câștige să ia trofeul, am jucat împreună încă din perioada junioratului”.

Simona Halep a reînceput pregătirile după accidentarea suferită la Roma. Jucătoarea noastră a anunțat că va participa la turneul de la „Bad Homburg” (20-26 iunie) înainte de a încerca să-și apere titlul de la Wimbledon. Vineri, Halep a vorbit și despre logodna cu Toni Iuruc. Sursa: www.hotnews.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

VIDEO Joe Biden răspunde la somația liderului de la Kiev: Ucraina va intra în NATO când nu va mai avea corupție

Joe Biden a afirmat luni, într-o conferinţă de presă la Bruxelles că Ucraina trebuie să elimine corupţia şi să îndeplinească alte criterii pentru aderarea la NATO, dar anexarea Peninsulei Crimeea la Rusia, precum şi rolul Moscovei în partea de est a ţării nu înseamnă că nu va Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: