19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Simona Halep: ”Da, m-am logodit! Când are de gând Simona Halep să facă un copil cu Toni Iuruc

Citește și:

Simona Halep, numărul 3 WTA s-a logodit cu Toni Iuruc şi a vorbit despre planurile de viitor. 

Iubitul ei i-a oferit un inel de logodnă, cu care sportiva s-a afişat în cercul de prieteni, dar şi în fotografiile personale

”E foarte frumos (n.r. – inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine.

Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea”, a spus Halep, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit digisport.ro.

”Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan (n.r. – despre planurile de nuntă). Așa am zis? (n.r. – râde, despre copil). Îmi doresc, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil”, a mai spus Simona Halep.

Cine este Toni Iuruc, logodnicul Simonei Halep

Toni Iuruc, 42 de ani, este un milionar machidon și a mai fost căsătorit de două ori.  Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon, în 2019. De atunci, cei doi s-au afișat de mai multe ori împreună, dar au păstrat secrete planurile lor de viitor.

Sursa: www.b1.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Retragerea trupelor din Afganistan a generat un val de violențe: Biden îl cheamă la Casa Albă pe liderul afgan

Preşedintele american Joe Biden se va întâlni la Casa Albă cu preşedintele afgan Ashraf Ghani şi cu preşedintele Înaltului Consiliu pentru Reconciliere Abdullah Abdullah, pentru a discuta despre retragerea trupelor Statelor Unite din această ţară, pe fondul intensificării luptelor Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: