19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

S-a dat drumul la vaccinare în Piața Obor. Primarul Sectorului 2: Toată lumea s-a organizat exemplar

Citește și:

„S-a dat drumul la vaccinare în Piața Obor”, a anunțat, vineri, primarul sectorului 2, Radu Mihaiu. Pentru a susține campania de vaccinare „antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor mici de la Obor oferă pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”.

S-a dat drumul la vaccinare în Piața Obor

„S-a dat drumul la vaccinare în Piața Obor. Încă de la ora 7 când se montau corturile, oamenii au început să se așeze ordonat la coadă. Disputele din societate care ne sunt prezentate zilnic la TV sau pe internet rămân acolo, în mediul virtual. Realitatea e alta. O știm majoritatea dintre noi. Nu există două tabere pro sau anti covid, pro sau anti vaccin. Nicio temă nu ne definește. Suntem toți oameni și avem frumusețea proprie”, a scris Radu Mihaiu, pe Facebook.

Edilul a anunțat că toată lumea s-a organizat exemplar, cu ocazia deschiderii centrului de vaccinare Piața Obor.

„Asta se observă cel mai bine în piață, un loc plin de culoare și de arome care adună mereu oameni din toate colțurile societății. Azi mai mult ca oricând. Cu ocazia deschiderii acestui centru de vaccinare, Piața Obor a mai trecut încă o dată testul maturității. Toată lumea s-a organizat exemplar. Au contribuit fiecare cu ce a putut. Inclusiv cu o porție din cei mai căutați mici din București, puși la dispoziție din proprie inițiativă de un antreprenor.

Azi, aici, cine vrea se poate vaccina. Ușor și rapid. Azi, aici, singurele dispute sunt despre cine va câștiga campionatul european. Azi, în cea mai mare piață din România, revenim împreună”.

Sursa: www.observatornews.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Centru de vaccinare la Gara de Nord: Cătălin Drulă l-a anunțat ÎN VERSURI

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunţă în versuri deschiderea unui centru de vaccinare în Gara de Nord: ”Hai cu mic, cu mare/ În gară, la vaccinare”. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: