19.6 C
București
marți, iunie 15, 2021

Românul devenit milionar peste noapte și-a ridicat premiul de la loterie

Citește și:

Posesorul biletului norocos, care nu vrea sa isi faca publica identitatea, este dintr-o localitate din judetul Alba, are in jur de 50 de ani, este o persoana modesta si un familist convins. 

Acesta a declarat că goacă constant de doi ani de zile. „Jocul periodic la Loteria Romana chiar poate aduce castiguri consistente. Nu va pierdeti increderea in castigurile Loteriei. Eu am jucat si am castigat”, a declarat acesta.

Intotdeauna joaca o singura varianta simpla la Loto 6/49, numerele jucate nu au nicio semnificatie personala, acestea fiind alese de fiecare data la intamplare. 

Ultima data, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost castigat in data de 07.02.2021 si a fost in valoare de 8.420.611,68 lei.

Sursa: www.antena3.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

VIDEO Joe Biden răspunde la somația liderului de la Kiev: Ucraina va intra în NATO când nu va mai avea corupție

Joe Biden a afirmat luni, într-o conferinţă de presă la Bruxelles că Ucraina trebuie să elimine corupţia şi să îndeplinească alte criterii pentru aderarea la NATO, dar anexarea Peninsulei Crimeea la Rusia, precum şi rolul Moscovei în partea de est a ţării nu înseamnă că nu va Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: