19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Românii refuză masiv AstraZeneca: dozele au fost donate către Republica Moldova

Citește și:

România a trimis, vineri, 100.800 de doze de vaccin AstraZeneca în Republica Moldova, pentru a sprijini lupta de combatere a pandemiei de COVID-19.

Potrivit CNCAV, 100.800 doze de vaccin produs de compania AstraZeneca au plecat către Republica Moldova, în sprijinul autorităților implicate în lupta de combatere a pandemiei COVID-19.

Guvernul României a decis continuarea acordării ajutorului umanitar, cu titlu gratuit, iar dozele de vaccin, destinate Agenţiei Naționale pentru Sănătate Publică din Republica Moldova, fac parte din rezerva Ministerului Sănătății din România.

Misiunea se realizează cu două mijloace de transport aflate în dotarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, pe ruta București – Chișinău și retur.

În sprijinul Republicii Moldova au fost livrate alte 304.800 de doze, în misiunile executate la data de 27 februarie și 27 martie.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Efectele pandemiei asupra educației. Sorin Cîmpeanu: „Îngrijorarea este mare privind posibila creștere a ratei de abandon”

Pandemia ar putea crește rata de abandon școlar, recunoaște ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu într-un interviu acordat luni Digi24. El a afirmat că sunt elevi care nu au mai venit deloc la școală de când a început pandemia. Cu o zi înainte de începerea Evaluării Naționale, ministrul Educației a arătat că „cele mai mari emoții le […]

Din aceeași categorie: