19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Regina Elisabeta a II-a, pusă pe glume la summitul G7: „Se presupune că trebuie să arăţi ca şi cum te-ai simţi bine?” VIDEO

Citește și:
Suverana în vârstă de 95 de ani a fost însoţită de ceilalţi cei mai importanţi membri ai familiei regale britanice, fiind prezenţi fiul său şi prinţul moştenitor Charles şi soţia acestuia Camilla, precum şi nepotul reginei, prinţul William, şi soţia acestuia, Kate.
În momentul în care liderii prezenţi la summit s-au strâns pentru o fotografie de grup, regina a reuşit să-i facă să râdă. 
„Se presupune că trebuie să arăţi ca şi cum te-ai simţi bine?”, a întrebat regina.
„Da, fără îndoială. Chiar ne simţim bine, în ciuda aparenţelor”, a venit replica premierului britanic Boris Johnson.
Recepţia a fost primul eveniment public major în care aceştia s-au reunit după funeraliile prinţului consort Philip, în aprilie.
La recepţie, desfăşurată la Eden Project, cea mai mare grădină botanică interioară din lume, regina s-a întâlnit cu Joe Biden pentru prima dată de la învestirea acestuia la Casa Albă. Biden devine astfel al 13-lea preşedinte american pe care suverana britanică îl întâlneşte în cei 69 de ani de domnie.

Sursa: www.adevarul.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Un tânăr din Buşteni a murit, după ce a intrat cu bicicleta într-un stâlp de beton

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Buşteni, a murit, noaptea trecută, după ce a intrat cu bicicleta într-un stâlp de beton. ...

Din aceeași categorie: