19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Radu Mihaiu, despre vaccinarea de la Piata Obor: Doar jumatate din cei imunizati au si folosit voucherul

Citește și:

Un procent de 87% din cei vaccinati impotriva COVID-19, vineri, la centrul mobil din Piata Obor, au ales serul cu o singura doza si doar jumatate au folosit voucherul pentru o portie de mici, paine si apa, potrivit primarului Sectorului 2, Radu Mihaiu.

„Nu doar mirosul de mici a atras lumea azi la centrul de vaccinare de la Obor. Doar jumatate din cei vaccinati au si folosit voucherul. Bataia mare a fost pe vaccinul Johnson & Johnson. 87% din cei vaccinati astazi acolo au ales varianta cu o singura doza. Cum am mai spus, vaccinarea trebuie sa fie aproape de casa, simpla si rapida”, a scris Radu Mihaiu, vineri, pe Facebook.

La centrul mobil deschis, vineri, in Piata Obor, se administreaza seruri Pfizer BioNTech si Johnson&Johnson. Programul centrului va fi sambata aceasta la fel ca vineri, anume intre orele 8,00 – 20,00, iar duminica – in intervalul 8,00 – 18,00.

Viceprimarul Sectorului 2 Alexandra Chirila preciza, cu prilejul deschiderii centrului, ca Terasa de la Obor ofera pentru fiecare persoana care se vaccineaza vinerea, sambata si duminica aceasta un voucher care este valabil pana pe 15 iunie pentru o portie de mici, paine si apa plata.

Sursa: www.ziare.com

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

HARTĂ. Meteorologii au transmis încă o avertizare cod portocaliu de ploi torențiale și vijelii

Meteorologii au emis luni o nouă avertizare cod portocaliu de averse și vijelii, valabilă în șapte județe. Alte 35 de județe din țară se află sub avertizare cod galben. ...

Din aceeași categorie: