19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Probleme pentru Porsche: Autoritatea auto germană KBA a început o anchetă. Ce suspiciuni există privind consumul de combustibil

Citește și:

Autoritatea auto germană KBA a început o anchetă împotriva Porsche, suspectând că producătorul auto a oferit date incorecte despre consumul de combustibil pentru autovehiculele pe benzină, anunță Reuters.

Porsche a declarat că a notificat în mod voluntar autoritatea, ca „măsură de precauție”, în urmă cu un an, cu privire la problemele de conformitate ale vehiculelor.

„Procedura actuală a reușit deja să nu găsească abateri de conformitate la cea mai mare parte a vehiculelor”, a declarat un purtător de cuvânt Porsche într-o declarație prin e-mail.

Numărul vehiculelor afectate este „mult mai mic” decât 1% din flota Porsche, a spus purtătorul de cuvânt, adăugând că nu a fost luată nicio decizie și că procedura se află într-un stadiu incipient.

KBA nu a fost disponibil pentru comentarii, mai notează Reuters.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Olanda şi Austria sunt echipele care merg, din Grupa C, în optimile de finală ale Euro 2020

Naţionalele de fotbal ale Olandei şi Austriei s-au calificat în optimile de finală ale Euro 2020, cele două echipe ocupând, în această ordine, primele două locuri ale Grupei C de la turneul final. ...

Din aceeași categorie: