19.6 C
București
marți, iunie 15, 2021

Primarul din Ştefăneştii de Jos, reţinut într-un dosar privind violarea unei fete de 12 ani, a fost pus în libertate

Citește și:

”La data de 11.06.2021, dosarul a fost înaintat unităţii de parchet cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi de luare a măsurii arestării preventive, suspecţii fiind sub puterea măsurii preventive a reţinerii. Prin ordonanţa procurorului din aceeaşi dată a fost respinsă propunerea organelor de cercetare penală şi a fost respinsă măsura reţinerii, întrucât nu mai subzistă temeiurile care au stat la baza acesteia, urmând ca cercetările să fie continuate cu suspecţii în stare de libertate”, a transmis vineri Parchetul Judecătoriei Buftea. 

Joi seară, IPJ Ilfov a anunţat că, în urma probatoriului administrat, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au reţinut 3 persoane, bănuite de comiterea faptelor cercetate. 
Una dintre persoanele reţinute este primarul din Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan, acuzat de act sexual cu minor şi influenţare. 
Robert Ştefan este bănuit că ar fi violat o fată de numai 12 ani, care a şi născut un copil. 
Abuzurile s-ar fi petrecut în 2018, iar copila ar fi fost ameninţată pentru a păstra tăcerea. 

Sursa: www.adevarul.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Parlament: Plen reunit la ora 15,00; rapoartele Avocatului Poporului şi CNA – pe ordinea de zi

Senatul şi Camera Deputaţilor se reunesc, marţi, în şedinţă comună, de la ora 15,00, printre punctele înscrise pe ordinea de zi aflându-se raportul Avocatului Poporului, Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) şi Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT). Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: