19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Primarul din Ștefăneștii de Jos (Ilfov) și celelalte două persoane reținute în dosarul de viol sau act sexual cu un minor, în care victima este o fată care avea 12 ani, în libertate după mai puțin de 24 de ore. Măsura, revocată de Parchet

Citește și:

Primarul din Ștefăneștii de Jos (Ilfov), Ştefan Ionel Robert (PNL), și celelalte două persoane reținute joi seară în dosarul de viol sau act sexual cu un minor, în care victima este o fată care avea 12 ani la data faptelor și care a rămas însărcinată și a născut, sunt puși în libertate. Parchetul a anunțat vineri că procurorul de caz a decis revocarea măsurii luate de către polițiști.

Joi seară, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov l-au reținut pe primar pentru infracțiunea de act sexual cu un minor, alături de alte două persoane, în dosarul de act sexual cu un minor, viol, șantaj și influențarea declarațiilor.

Vineri, dosarul a fost trimis Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă. Procurorul de caz consideră însă că nu se impune această măsură. Mai mult, a decis revocarea ordonanțelor de reținere.

  • „La data de 11.06.2021, dosarul a fost înaintat unității de parchet cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și de luare a măsurii arestării preventive, suspecții fiind sub puterea măsurii preventive a reținerii.
  • Prin ordonanța procurorului din aceeași dată a fost respinsă propunerea organelor de cercetare penală și a fost revocată măsura reținerii, întrucât nu mai subzistă temeiurile care au stat la baza acesteia, urmând ca cercetările să fie continuate cu suspecții în stare de libertate.
  • Totodată, procurorul de caz a emis o ordonanță cu dispoziții privind activitățile ce urmează a fi efectuate”, a comunicat vineri purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Buftea.

Sursa: www.hotnews.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

”Sper să nu fiu răpită”, mesajul tulburător al unei studente americane în Rusia, înainte de a fi găsită moartă într-o pădure

Catherine Serou a fost găsită moartă în Rusia după ce s-a urcat în mașina unui bărbat necunoscut pentru că se grăbea să ajungă la o clinică. Studenta din SUA i-a trimis un ultim mesaj mamei ei în care a scris doar atât: „Într-o mașină cu un necunoscut. Sper să nu fiu răpită”. ...

Din aceeași categorie: