19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

Primarul din Ștefăneștii de Jos, care ar fi abuzat o fată de 12 ani alături de alți bărbați, a fost reținut

Citește și:

Primarul din Ștefăneștii de Jos, Ilfov, care ar fi abuzat o fată de 12 ani alături de alți bărbați, a fost reținut joi seară, sub acuzațiile de act sexual cu un minor și influențarea declarațiilor.

Alături de el au ajuns după gratii și alți doi indivizi, acuzați de viol, iar o femeie, care ar avea legătură și ea cu acest caz șocant, este cercetată în libertate. Abuzurile, în urma cărora copila a rămas însărcinată, s-ar fi petrecut la finalul anului 2017.

Fetița, însă, a fost șantajată să păstreze tăcerea, așa că ancheta a înaintat greu. Medicii care au ajutat-o să nască au anunțat autoritățile.

Primarul Robert Ștefan a fost luat din pat dis-de-dimineață de anchetatorii care au descins inclusiv la Primărie, dar și la trei adrese din județul Ilfov.

Anchetatorii au făcut percheziții joi dimineață și la casa primarului din Ștefănești. Polițiștii și procurorii au căutat probe care să îl lege pe primar de presupusul viol.

Primarul este acuzat că împreună cu alti indivizi ar fi abuzat o copilă de 12 ani, la finalul anuluI 2017. În urma abuzului, fata a născut la o maternitate din Capitală. Medicii au anunțat imediat poliția.

Ancheta a înaintat greu pentru că victima a fost amenințată și șantajată să nu spună ce i s-a întâmplat.

După mai bine de trei ani, indivizii care ar fi profitat de ea, printre care și primarul, dar și cel care a șantajat-o pe copilă, au ajuns la audieri.

Rudele primarului s-au adunat la vila acestuia, însă au refuzat să comenteze acuzațiile grave care i se aduc lui Robert Ștefan.

Alti cunoscuți ai primarului s-au instalat la o terasă din apropierea Inspectoratului de Poliție Ilfov.

Robert Ștefan este primarul localității Stefanestii de Jos din anul 2016, iar soția lui lucrează la Consiliul Județean Ilfov. Conform declarației de avere primarul are cinci autoturisme, mai multe case, 18 terenuri agricole și șase terenuri intravilane.

Victima, care acum are 15 ani, a fost inclusă într-un program de protecție socială și este consiliată psihologic.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Gestul lui Cristiano Ronaldo a adus pierderi uriașe pentru Coca Cola: „Beți apă!”

Cristiano Ronaldo și-a arătat destul de clar sentimentele față de băuturile răcoritoare în timpul conferinței de presă a Portugaliei înainte de deschiderea Euro 2020 – dar cascadoria sa ar putea costa mai mult decât s-a realizat prima dată. Vedeta de la Juventus s-a uitat la două sticle de sticlă cu Coca-Cola – sponsor oficial al […] The post Gestul lui Cristiano Ronaldo a adus pierderi uriașe pentru Coca Cola: „Beți apă!” first appeared on Info Actual. ...

Din aceeași categorie: