19.6 C
București
marți, iunie 15, 2021

Primarul din Ștefănești, acuzat că a a violat o fată de 11 ani, a fost lăsat în libertate

Citește și:

Ieri, polițiștii Ilfoveni l-au reținut pe primar, dar și pe cei doi indivizi care i-ar fi dus în urma cu câțiva ani fetița respectivă, pe care acesta ar fi violat-o. 

Totul a pornit în urma unui denunț depus în luna februarie a acestui an și vizează fapte care au avut loc între anii 2017 și 2019. Atunci, tânăra, în vârstă de 11 ani, ar fi întreținut raporturi sexuale cu mai mulți bărbați din Dascălu și din Stefăneştii de Jos. 

În 2018 s-a deschis o anchetă, cu autori necunoscuți, după ce tânăra, care a fost amenințată să păstreze tăcerea, a născut un copil la Maternitatea Polizu, potrivit surselor. Aceste două anchete s-au contopit într-un nou dosar unde este vorba inclusiv de viol, fiind vizat și primarul Robert Ștefan, din Ștefăneștii de Jos.

Ștefan Ionel Robert este primar PNL al localității Ștefăneștii de Jos din anul 2016. La alegerile din 2020, el a câștigat un nou mandat.

Știre în curs de actualizare.

Sursa: www.antena3.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

28 de milioane de dolari pentru 3 minute în spațiu. Mironov: 1 dolar investit în industria cosmosului aduce 16 dolari – 1600% câștig

Alexandru Mironov, scriitor de SF și realizator Digi World, a spus că și-ar dori să călătorească în capsula rachetei dezvoltate de Blue Origin, companie deținută de miliardarul Jeff Bezos. Scriitorul a declarat, la Digi24, că prețul de 28 de milioane de dolari plătit pentru a putea călători 3 minute în spațiu este dovada că investițiile în industria cosmosului pot aduce câștiguri foarte mari. ...

Din aceeași categorie: