19.6 C
București
duminică, iunie 20, 2021

Primarul din Ilfov, reţinut pentru că ar fi violat o fată de 12 ani, a fost pus în libertate

Citește și:

Primarul din Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan, reţinut joi seară, într-un dosar în care este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de doar 12 ani, pe care apoi ar fi ameninţat-o pentru a păstra tăcerea, a fost pus în libertate.

”La data de 11.06.2021, dosarul afost înaintat unităţii de parchet cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi de luare a măsurii arestării preventive, suspecţii fiind sub puterea măsurii preventive a reţinerii. Prin ordonanţa procurorului din aceeaşi dată a fost respinsă propunerea organelor de cercetare penală şi a fost respinsă măsura reţinerii, întrucât nu mai subzistă temeiurile care au stat la baza acesteia, urmând ca cercetările să fie continuate cu suspecţii în stare de libertate”, a transmis vineri Parchetul Judecătoriei Buftea, scrie News.ro.

Joi seară, IPJ Ilfov a anunţat că, în urma probatoriului administrat, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au reţinut 3 persoane, bănuite de comiterea faptelor cercetate.

Una dintre persoanele reţinute este primarul din Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan, acuzat de act sexual cu minor şi influenţare.
Robert Ştefan este bănuit că ar fi violat o fată de numai 12 ani, care a şi născut un copil.

Abuzurile s-ar fi petrecut în 2018, iar copila ar fi fost ameninţată pentru a păstra tăcerea.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Gabriel Oprea: România s-a bazat întotdeauna pe armată și Biserică

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a fost prezent la evenimentul Uniunii Militarilor și Polițiștilor Mihai Viteazul în calitate de Președinte. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: