19.6 C
București
marți, iunie 15, 2021

Premiul virtual pentru cel mai frumos gol al Campionatului European

Citește și:

„Golul turneului” este o noua idee de premiu in sport, lansat de catre Gazprom, care combina fotbalul si arta contemporana, perceptia fizica si virtualitatea.

Premiul a fost creat de celebrul artist rus Pokras Lampas la standul Gazprom din zona fanilor din Piata Konyushennaya din Sankt Petersburg ca o expozitie de arta realizata din mingi de fotbal cu modele caligrafice. Caligrafia nu va fi pusa pe mingea castigatorului pana cand nu este cunoscut castigatorul.

Pe 27 iunie, expozitia de arta va inceta sa mai existe ca obiect fizic si va renaste ca o opera de arta digitala in format token NFT.

Premiul digital si mingea castigatorului vor fi oferite jucatorului care va marca cel mai frumos gol la Campionatul European de Fotbal 2020, iar o holograma a premiului va fi expusa la sediul UEFA.

Sursa: www.ziare.com

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Majoritatea canadienilor respinge ideea împărţirii vaccinurilor cu celelalte ţări (sondaj)

Aproximativ 70% dintre canadieni sunt împotriva împărţirii vaccinurilor cu restul lumii până la încheierea campaniei naţionale de imunizare, potrivit unui sondaj publicat luni, şi aceasta în timp ce ţara a comandat sau a rezervat peste 400 de milioane de doze pentru 38 de milioane de Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: