19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Poșta Română va avea un nou director general. Cine este Valentin Ştefan

Citește și:

Horia Grigorescu, director general al Poștei Române, a anunțat vineri, 11 iunie, că pleacă de la conducerea instituției, fără să ofere detalii, potrivit unui comunicat. Ministrul Cercetării, Ciprian Teleman, a explicat pentru Libertatea că mandatul lui Grigorescu expiră pe 12 iunie și decizia a aparținut Consiliului de Administrație. Director interimar a fost numit liberalul Valentin Ștefan.

„Astăzi, 11 iunie 2021, vreau să anunţ faptul că are loc tranziţia managementului executiv al Poştei Române, predând astfel ştafeta din poziţia de director general domnului Valentin Ştefan”, se arată într-un comunicat remis de Horia Grigorescu, potrivit News.ro.

Directorul general al Poștei Române a adăugat că „decizia vine în contextul în care am simţit nevoia unei noi provocări profesionale în zona de business şi juridică”.

Potrivit lui Grigorescu, compania a achitat toate datoriile curente faţă de statul român, în valoare de aproximativ 120 de milioane lei, beneficiind inclusiv de avantajele fiscale acordate tuturor operatorilor în pandemie.

Grigorescu a susținut că a reuşit să „stabilizeze economic compania, luând toate măsurile ce s-au impus”, „încheind anul 2020 cu un profit de aproximativ 33 de miloane lei”.

Ministrul Teleman: Consiliul de Administrație nu i-a prelungit mandatul

Contactat de Libertatea, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ciprian Teleman, a afirmat că mandatul lui Horia Grigorescu nu a mai fost prelungit.

„Pe data de 12 iunie îi expiră mandatul și Consiliul de Administrație a decis să înmâneze mandatul interimar, până la recrutarea unui manager, domnului Valentin Ștefan”, a afirmat ministrul Cercetării, Ciprian Teleman.

Noul director interimar general al Poștei Române este liberalul Valentin Ștefan, director general adjunct în Poșta Română.

Sursa: www.libertatea.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Actorul care a jucat rolul lui Gunther în serialul Friends se luptă să trăiască: „Este stadiul 4. Cancerul în stadiu târziu…”

James Michael Tyler, actorul care a jucat rolul lui Gunther în serialul Friends, a dezvăluit că se luptă cu cancerul de prostată în stadiul patru. Bărbatul de 59 de ani a spus că a fost diagnosticat în 2018, dar de atunci s-a răspândit în alte părți ale corpului său, inclusiv la oase și la coloana vertebrală. Tyler a mărturisit că această boală agresivă i-a lăsat corpul paralizat. ...

Din aceeași categorie: