19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Politică, Gunoi și Groază

Citește și:

Deșeuri pe străzile din sectorul 1

Orice cetățean, de 2 săptămâni…

Sun la Politia Locală. Pute! E jale, se adună morman, nu vine nimeni să îl ia.
Da, va înregistrăm, nu putem face nimic. Adunăm reclamații. Instituția asta doar asta face, strânge sesizări?

Se duce vorba că pe străzile une stau oameni importanți e curat. Logic. E pe șmecherie! Crește adrenalina oricui a plătit impozitul (ca un „fraier”).

Sun la cabinetul primarului. Așa, așa, mizerie, morman, pute, jale. Mda, zice consilierul (plictisit), nu putem face nimic. Așteptați. Da’ ce să așteeeept?

Întreb primarul, pe o postare de pe Facebook. Mare greșeală – intră în funcțiune armata de postaci slugarnici cu înjurături, blesteme și amenințări. Lumea e nebună sau anonimă. Conturi făcute în aceeași zi. Aceeași mizerie ca pe stradă.

Sună vecinii la Poliția locală. Strângem sesizări, nu putem face nimic. Instituția asta este ineficientă și consumă bani publici. Jos cu ineficienții!

Sun la firma de gunoi. Robot. Vă transferăm la un opera…ton ocupat. Pa și pusi.

Pute și nu e vina cetățenilor. Sectorul este un focar de infecție din cauza Puterii folosite împotriva Oamenilor. Orașul este neîngrijit.

Politica făcută cu rea intenție naște monștri.

Citește mai mult de Bogdan Alecsandru pe www.baol.ro

Sursa: www.observatornews.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Locurile de parcare, tot mai scumpe în cazul proiectelor rezidenţiale noi

Locurile de parcare s-au scumpit treptat în ultimii ani pe măsură ce şi preţurile terenurilor şi al construcţiilor au crescut, iar dacă în 2015-2016 puteau fi cumpărate „la pachet“ cu apartamentul cu TVA de 5%, dacă sunt cumpărate ulterior clientul achită şi TVA de 19%. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: