19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Persoanele care au cumpărat bilete la meciurile EURO 2020 din Bucureşti vor putea circula gratuit cu metroul

Citește și:

Persoanele care deţin bilete la meciurile campionatului UEFA EURO 2020 de la Bucureşti vor putea pot circula gratuit cu metroul în ziua meciului, până la ora 23:59, dar şi în ziua următoare, a anunţat, vineri, Metrorex.

Abonamentele gratuite se distribuie la standurile FRF special înfiinţate în acest scop, potrivit agerpres.ro.

„Aceleaşi condiţii se aplică şi pentru personalul acreditat UEFA – voluntari şi mass-media, pentru toată perioada desfăşurării turneului UEFA EURO 2020, la Bucureşti, respectiv în perioada 10-29 iunie 2021”, susţin reprezentanţii Metrorex.

În funcţie de traficul înregistrat, în acest weekend în care debutează primul meci din turneul UEFA EURO 2020, la Bucureşti, Metrorex va suplimenta numărul de trenuri în parcurs. Măsura se înscrie în obligaţiile asumate de statul român în calitate de stat co-organizator al EURO 2020.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

PS Varlaam a oficiat o slujbă de Te Deum în semn de mulțumire lui Dumnezeu pentru activitatea Centrului de Presă BASILICA

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul a oficiat luni, la altarul exterior al Catedralei Patriarhale, o slujbă de Te Deum în semn de mulțumire lui Dumnezeu pentru activitatea Centrului de Presă BASILICA al Patriarhiei Române. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: