19.6 C
București
duminică, iunie 20, 2021

Percheziții la traficanții de droguri. Suspecții vindeau ceai amestecat cu substanțe psihoactive

Citește și:

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii DIICOT, au pus în aplicare 8 mandate de percheziţie domiciliară şi 22 de mandate de aducere, în municipiul Drobeta Turnu Severin, localitatea Răscoleşti, judeţul Mehedinţi şi municipul Motru, județul Gorj.

„În urma cercetărilor desfăşurate într-un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de efectuarea fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Mehedinți au efectuat, în cursul zilei de ieri, 10 iunie, opt percheziţii domiciliare.

Au fost vizate persoane bănuite că ar fi preparat fragmente vegetale (ceai de nalbă mare și măghiran) cu substanțe psihoactive, le-ar fi dozat și vândut către diverse persoane”, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți.

Două persoane au fost reșinute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de efectuarea fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În cursul zilei de astăzi, 11 iunie, aceștia urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. 

„În urma acţiunii, poliţiştii au ridicat, în vederea indisponibilizării, aproximativ 230 de grame fragmente vegetale verde-olive cu miros chimic-înțepător, aproximativ 150 de grame de substanță pulverulentă albă, respectiv alb gălbui, 2 grindere, 8 telefoane mobile, 2 unități PC, 1 laptop, 3 memory-stick-uri, 3 carduri bancare, 33.400 de lei și 220 de euro”, conform IPJ Mehedinți. 

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. La activitate, au participat şi jandarmii din Mehedinţi.

Sursa: www.antena3.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

INS: Consumul brut de energie în industria metalurgică, în scădere cu 3,9% față de anul precedent

Consumul brut de energie în industria metalurgică a fost anul trecut de 55.643,5 TJ, în scădere cu 3,9% faţă de anul precedent, conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: