19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

Pedeapsa record pentru un abuzator sexual din Republica Moldova: inchisoare pe viata pentru ca si-a hartuit si violat fiicele

Citește și:

Un barbat din nordul Republicii Moldova a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru viol, actiuni violente cu caracter sexual si hartuire sexuala, comise pe durata a doi ani asupra fiicelor minore.

Potrivit probatoriului, in perioada 2018 – 2020, inculpatul si-a abuzat sexual fiica de 14 ani si a hartuit-o pe sora acesteia de 11 ani. Abuzurile barbatului erau sistematice si se intamplau in timp ce mama fetelor era la munca peste hotare, fetele ramanand in grija tatalui.

Totul a iesit la iveala, peste doi ani, cand fetita mai mare i-a povestit bunicii despre calvarul prin care au trecut, femeia anuntandu-i pe oamenii legii, pe acest caz fiind pornita o cauza penala, iar agresorul retinut si detinut in custodia statului pana la pronuntarea verdictului. Fiind audiat de procurori, barbatul a pledat nevinovat.

Potrivit materialelor dosarului, acesta a mai fost in conflict cu legea, fiind anterior condamnat pentru actiuni similare, comise fata de sotie. In acelasi timp, victimelor violentei sexuale le-a fost oferita asistenta medicala, sociala si consiliere psihologica in vederea reabilitarii.

Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata in conditiile legii, informeaza Agora.md

Sursa: www.ziare.com

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Pandemia E MINĂ DE AUR pentru medici: România e ÎN TOPUL țărilor unde șpăgile din sistemul sanitar au explodat

Pandemia de coronavirus a alimentat sentimentul de corupţie al cetăţenilor din Uniunea Europeană, mai puţin de jumătate dintre ei estimând că această criză a fost gestionată în mod "transparent" de autorităţi, potrivit unei anchete a Transparency International Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: