19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

Omul de afaceri Ştefan Csordaş intră în competiţia pentru preşedinţia PNL Satu Mare

Citește și:

În cursul zilei de joi, 10 iunie a.c. în parcul ce găzduieşte statuia “Lupoaicei” din faţa Muzeului Judeţean, a avut loc lansarea candidaturii pentru preşedinţia PNL Satu Mare a lui Ştefan Csordaş, relatează presa l ocală

Acesta s-a prezentat ca fiind un sătmărean get-beget ce a activat ca antreprenor în multiple domenii încă de la începutul anilor ‘90. Întors acasă după ce şi-a dezvoltat afacerile pe mai multe continente s-a implicat activ în societatea civilă iar acum îşi incearcă şansa la şefia PNL. Ştefan Csordas este patronul firmei de intermedieri imobiliare Remax Gold şi preşedinte al Asociaţiei Grupul de Iniţiativă Sătmăreană. Principalul proiect al acestui ONG este ridicarea unui spital modern la Mădăras, care să deservească toţi cetăţenii care au asigurări de sănătate.

“Visul şi dorinţa mea principală este să văd judeţul meu măcar la nivelul celor din jurul nostru”

“Motivaţia ce stă în spatele acestei decizii o reprezintă dorinţa de schimbare actualei conduceri, care deşi e formată din unele persoane tinere, se folosesc de aceleaşi metehne vechi din urmă cu 30 de ani.

Visul şi dorinţa mea principală este să văd judeţul meu măcar la nivelul celor din jurul nostru, Bihor – în materie de economie, Maramureş – în materie de turism, Cluj – în materie de educaţie şi viaţă socială.

Unul dintre punctele programului meu, care îl voi prezenta colegilor mei din tot judeţul, îl reprezintă dezvoltarea profesională şi personală a membrilor noştri care vor fi propuşi în funcţii de conducere a administraţiei locale. Vreau să încheiam această perioadă a jocurilor de culise, a nepotismelor şi a conducerii unui partid istoric de către oameni rău intenţionaţi.

Pentru că mă adresez în principal membrilor Partidului Naţional Liberal, fiind o cursă internă, le spun clar şi răspicat să nu se mai teamă de cei care conduc acest partid într-un mod dictatorial, din turnul lor de fildeş de la Prefectura Satu Mare şi care îi tratează cu dispreţ pe toţi cei care au o părere diferită de a lor. S-a încheiat cu astfel de obiceiuri Ceauşişte!

În mine veţi găsi mereu un aliat, un om transparent care pune binele societăţii pe primul plan şi nu interesele unui grup restrâns.

Soarta şi truda m-au adus într-un punct al vieţii în care nu mai am nevoie de foloase materiale şi vreau să îmi dedic timpul pentru dezvoltarea judeţului nostru, care l-am purtat în suflet peste tot pe unde am umblat”, a declarat Ştefan Csordaş.

În cadrul aceleiaşi conferinţe şi-au anunţat candidaturile pentru alegerile interne din PNL Satu Mare < Carmen Dobra – medic pentru Organizaţia de Femei, Radu Nicoară – jurist pentru Organizaţia Municipală Satu Mare, Mariana Toth – profesor pentru Organizaţia oraşului Livada, Dan Bontea – inginer pentru organizaţia municipiului Carei.

De asemenea, la eveniment au participat reprezentanţi ai mai multor organizaţii locale PNL, printre care amintim Batarci, Bârsău, Culciu, Livada, Supur, Tarna Mare, Vama.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

IBM a instalat în Germania primul său computer cuantic din Europa. Germania va investi două miliarde euro pentru a deveni o putere în domeniu

​IBM a instalat marți primul său computer cuantic din Europa, iar la evenimentul de lângă Stuttgart a vorbit și cancelarul Merkel care a spus că acest computer este "un miracol al tehnologiei". Germania a anunțat recent că va investi până în 2025 două miliarde euro în cercetare pe domeniul computerelor cuantice unde SUA și China sunt cele două puteri mondiale. ...

Din aceeași categorie: