19.6 C
București
duminică, iunie 20, 2021

Oana Lovin a ramas fara emisiune dupa doar o luna la televiziunea lui Florentin Pandele. „Mi s-a spus ca se fac schimbari”

Citește și:

Emisiunea Oanei Lovin, intitulata „Ne-am trezit!”, a fost scoasa din grila televiziunii Metropola TV, la o luna dupa lansarea acesteia.

Canalul tv este detinut de primaria Voluntari condusa de Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea.

Oana Lovin spune ca noul director Dida Constantin i-a transmis ca i-a suspendat emisiunea pentru ca se fac modificari, insa nu i-a adus reprosuri, conform Paginademedia.ro.

Potrivit Oanei Lovin, contractul pe care l-a avut cu Metropola TV a fost pentru perioada 10 mai – 4 iunie, iar „acum vom discutam sa facem un alt proiect”.

„Saptamana viitoare avem o sedinta in care vom discuta”, a spus ea.

Paginademedia.ro a incercat sa obtina un punct de vedere din partea Metropola TV, insa pana la momentul publicarii acestui text oficialii statiei nu au raspuns.


„Eu eram la departamentul de divertisment, acum sunt la stiri. Ajut cu tot ce tine de promovare cu partea de Facebook si cu subiecte pentru stiri”, a declarat Oana Lovin.

In ultima editie a emisiunii, Oana Lovin a vorbit despre Clotilde Armand, primarul Sectorului 1. In ultima saptamana, Oana Lovin a pornit o campanie destul de violenta contra lui Clotilde Armand, sub hashtag-ul „#FaClotilda”.

„Nu mi se pare jignitor acest apelativ. Am fost data in judecata si ne judecam pentru asta. E un apelativ care se foloseste inclusiv la noi la tara.”, a declarat Oana Lovin pentru Paginademedia.ro

Intrebata daca apelativul FaOana i s-ar parea jignitor, ea a raspuns ca „Nu nu mi s-ar parea deloc jignitor”.

Sursa: www.ziare.com

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

INS: Consumul brut de energie în industria metalurgică, în scădere cu 3,9% față de anul precedent

Consumul brut de energie în industria metalurgică a fost anul trecut de 55.643,5 TJ, în scădere cu 3,9% faţă de anul precedent, conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: