19.6 C
București
duminică, iunie 20, 2021

O tânără de 18 ani, din Italia, ar fi fost ucisă de familie, după ce a refuzat o căsătorie aranjată

Citește și:

Rudele unei tinere de 18 ani sunt anchetate sub suspiciunea de crimă, după ce fata a dispărut din casa familiei din nordul Italiei, informează BBC.

Poliția italiană spune că familia lui Saman Abbas dorea ca ea să meargă în Pakistan și să se călătorească. Tânara nu a fost de acord cu propunerea rudelor sale.

Un văr al fetei a fost arestat în Franța și extrădat în Italia. Unchiul și un alt văr al tinerei sunt dați dispăruți, iar părinții ei ar fi plecat în Pakistan.

Procurorii îi suspectează pe toți cinci de crimă, deși autoritățile nu au găst încă rămăsițele fetei.

Într-o discuție purtată cu un jurnalist din Italia după dispariția lui Saman Abbas, tatăl ei a spus că tânara ar fi plecat în Belgia.

Potrivit presei italiene, Saman ar fi trăit sub protecția serviciilor sociale încă din luna octombrie 2020, însă s-a întors în locuința familiei ei din apropiere de Parma în aprilie 2021.

Conform procurorului Isabella Chiesi, autoritățile presupun că Saman a fost păcălită să se întoarcă acasă. Chiesi a spus că nu are nicio speranță pentru un rezultat pozitiv în acest caz, susținând că este vorba de o crimă cu premeditare.

La începutul lunii mai, polițiștii italiani au început căutările în apropierea casei familiei, iar acum au recurs la senzori electromagnetici pentru a cerceta mai bine solul.

Totodată, au dat publicității imagini realizate de o cameră de supraveghere la data de 29 aprilie – autoritățile susțin că Saman ar fost ucisă pe 30 aprilie – în care trei dintre suspecți apar cărând lopeți, o rangă și un sac albastru.

În ziua următoare, o altă filmare o prezintă pe tânără părăsind locuința alături de părinții ei.
 

Sursa: www.stirileprotv.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Focare izolate de COVID-19, depistate în Australia

Statul australian Queensland a înregistrat duminică un caz de infectare locală cu noul coronavirus, cel mai recent dintr-o serie de focare izolate consemnate în ultimele luni în ţară, informează Reuters. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: