19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

O icoană a rămas neatinsă de flăcări, în urma unui incendiu care a transformat în jar două case

Citește și:

Mai ales că rafalele puternice de vânt au favorizat focul îngreunând foarte mult misiunea pompierilor. Pagubele produse au fost destul de mari, mai ales că suprafaţa totală afectată a ajuns la aproximativ 600 mp.

Potrivit pompierilor, focul a izbucnit dintr-o anexa gospodărească cel mai probabil din cauza unui cablu electric defect sau deteriorat. În timpul intervenţiei, un pompier militar a suferit arsuri uşoare şi a primit îngrjiri medicale, potrivit Adevărul.

Primarul comunei, Violeţa Ţăran, a anunţat pe contul său de Facebook, că focul a mistuit totul în cale cu excepţia unei icoane, care a scăpat neatinsă. Iar localnicii văd acest fapt ca pe o adevărată minune.

„Deoarece gospodăria a fost distrusă în totalitate, respectiv două case şi anexele, rămânând în picioare, în mod miraculos, doar icoana care străjuia curtea, Primăria şi Consiliul Local Berchişeşti vor face demersurile necesare pentru ca păgubiţii să îşi poată reconstrui tot ce s-a pierdut în flăcări. Pe această cale, le readuc aminte cetăţenilor noştri să fie foarte atenţi la tot ceea ce fac folosind surse de foc, astfel încât asemenea tragedii să nu se mai producă. Vă doresc un sfârşit de săptămână liniştit!” a transmis edilul.

Sursa: www.antena3.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Ministrul Mediului, despre intervenția rapidă în cazul urșilor care vin în zone locuite: Obligația noastră este să apărăm cetățenii

Tanczos Barna a declarat, luni, că propunerea legislativă privind intervenţia imediată în cazul urşilor care vin în zonele locuite va fi discutată în coaliţia de guvernare. Ministrul Mediului a subliniat că nu este vorba despre o ”vânătoare de trofee”, ci că instituția pe care o conduce are obligația să apere cetăţenii. ...

Din aceeași categorie: