19.6 C
București
marți, iunie 15, 2021

O femeie dată dispărută de familie de peste un deceniu trăia în secret cu un vecin

Citește și:

Un mister vechi de peste un deceniu a fost elucidat după o serie de evenimente neobișnuite: o femeie dată dispărută din 2010 trăia o idilă romantică într-o casă apropiată cu vecinul iubit, povestește Newsweek.

Conform publicației The Indian Express, femeia – numită doar „Sajitha” – a dispărut din satul ei din statul Kerala când avea doar 18 ani. După mai bine de un deceniu, familia pierduse orice speranță s-o mai găsească. Doar atunci când bărbatul la care fugise a fost dat și el dispărut de propria familie, o serie de descoperiri a dus la Sajitha.

Saga lor a început în februarie 2010, când Sajitha a plecat de acasă și s-a dus la casa lui Alinchuvattil Rahman, 24 de ani, aflată la 500 de metri. Acolo a stat mai bine de 10 ani fără ca nici familia lui Rahman să știe, deși locuia tot acolo.

Basheer, fratele lui Rahman, a declarat că acesta era deosebit de secretos cu camera lui: o ținea încuiată și nu lăsa pe nimeni să intre. Din cauza firii sale impulsive, părinții n-au insistat asupra problemei și comportamentul ciudat a continuat nestingherit.

„Uneori se comporta ca o persoană care nu e în toate mințile, devenea violent dacă cineva voia să intre în camera lui”, a povestit Basheer. „Își lua și mâncarea acolo… În timpul zilei, când toți ceilalți erau la lucru, Rahman și Sajitha aveau casa la dispoziție”.

În tot acest timp, poliția o căuta pe Sajitha. Ea nu avea telefon celular și autoritățile nu aveau niciun motiv să bănuie că ar fi putut fi cu Rahman. Cuplul a păstrat secretă relația lor din pricina religiilor diferite: s-au temut de reacția publică provocată de dezvăluire.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

VIDEO Joe Biden răspunde la somația liderului de la Kiev: Ucraina va intra în NATO când nu va mai avea corupție

Joe Biden a afirmat luni, într-o conferinţă de presă la Bruxelles că Ucraina trebuie să elimine corupţia şi să îndeplinească alte criterii pentru aderarea la NATO, dar anexarea Peninsulei Crimeea la Rusia, precum şi rolul Moscovei în partea de est a ţării nu înseamnă că nu va Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: