19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

O femeie a returnat o carte la bibliotecă după 52 de ani de la împrumut

Citește și:

Facebook/Kokomo-Howard County Public Library

carte returnată librărie

Angajații unei biblioteci din Indiana au avut parte de o surpriză când au deschis un pachet din New Mexico: o carte a fost returnată după 52 de ani de când a fost împrumutată.

Reprezentanții bibliotecii au scris pe Facebook că volumul „Little Men”, scris de Louisa May Alcott, a venit însoțit de o scrisoare a unei femei care a împrumutat cartea când avea 11 ani.

Femeia a explicat că a păstrat cartea după ce s-a îndrăgostit de poveste și a precizat că, în ciuda numeroaselor mutări dintr-o locuință în alta, mereu a luat volumul cu ea.

Melanie Faithful, care acum locuiște în Santa Fe, a povestit că aranja cărțile când a găsit-o pe aceasta și s-a decis că este timpul să o returneze, conform UPI.com.

Odată cu scrisoarea, femeia a trimis și o donație pentru bibliotecă, precizând că este conștientă de faptul că suma nu ar acoperi amenda pe care ar fi trebuit să o plătească, mai ales dacă s-ar fi adăugat și dobândă. Dar ea speră că în acest fel reprezentanții bibliotecii nu vor fi foarte supărați pe ea.

Lisa Fipps, directorul bibliotecii, a declarat că respectivul volum nu figura ca fiind lipsă, dar că oricum nu se percepe taxă de întârziere la returnare pentru cărțile din secțiunile pentru copii și adolescenți.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Naomi Osaka are o casă de vis la Beverly Hills. A costat 7 milioane de dolari

Naomi Osaka este permanent în centrul atenției presei, pe teren sau în afara lui. După tot ce s-a întâmplat la Roland Garros, ea s-a întors în SUA, la casa ei din Beverly Hills, pentru a se recupera și gândi cum se va pregăti mental în următoarele săptămâni pentru a face față la Wimbledon, scrie TennisWorldUSA. ...

Din aceeași categorie: