19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

O elevă de clasa a VIII-a, din Ilfov, aproape în comă alcoolică, închisă în sala de sport de un profesor. Poliția face verificări

Citește și:

Eleva de 15 ani de la o școală din județul Ilfov a consumat băuturi alcoolice alături de colegii ei. Adolescenta a fost găsită în stare de ebrietate de un profesor care a închis-o în sala de sport, potrivit știrile PRO TV. Poliția din Ilfov a deschis o anchetă.

Incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână la o școală din localitatea ilfoveană Ciolpani. Adolescenta care este elevă în clasa a VIII-a a consumat alcool împreună cu colegii. Cel care a găsit-o în stare de ebrietate a fost un profesor care a decis să o închidă în sala de sport.

Eleva a stat acolo până la finalul programului, după care a fost trimisă acasă de cadrul didactic. Adolescenta nu a reușit să meargă prea mult din cauza stării în care se afla și a rămas în parcul din apropierea unității de învățământ, unde a fost găsită de un părinte, potrivit ȘtirilePROTV.

De asemenea, colegii fetei au distribuit în mediul online poze cu fata în ipostaze indecente făcute, se pare, în afara scolii.

Directia de Asistență Socială verifică acum situația din familia copilei. Aceasta le-ar fi recunoscut că a băut și că nu-și mai amintește nimic din ce s-a întâmplat după. Și polițiștii au deschis o anchetă.

„Polițiștii din Ciolpani au fost sesizați cu privire la introducerea în școală de băuturi alcoolice de către mai mulți elevi. Pe parcursul zilei au fost semnalate și alte aspecte verificate de polițiștii Biroului de Siguranță Școlară”, au transmis reprezentanții IPJ Ilfov pentru sursa citată.

Sursa: www.libertatea.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

ELEVII protestează în fața Guvernului și în toată țara împotriva deciziei de DECONTARE a navetei – CE reproșează Ministerului Educației

Asociațiile de elevi au anunțat proteste în toată țara, în fața Guvernului și a Prefecturilor din județele lor! Aceștia cer de urgență ca Executivul să NU voteze decontarea navetei fără o dezbatere publică a reglementărilor. Pe agenda de miercuri a Guvernului se află proiectul de ordonanță de urgență care prevede reglementarea decontării navetei.  ...

Din aceeași categorie: