19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

O asistentă medicală a vrut să arate că vaccinul anti COVID-19 provoacă magnetism. Rezultatul nu a fost tocmai cel așteptat

Citește și:

Femeia, care făcea afirmații pentru a promova un proiect de lege care abordează libertățile civile în ceea ce privește vaccinurile, a încercat o demonstrație practică a teoriei conspirației. 

Asistenta a declarat că a preluat reperele de la un antevorbitor, medicul conspiraționist Sherri Tenpenny, autorul cărții „Spuneți nu vaccinurilor”, care fusese invitată la ședință de către republicani, scrie businessinsider.co.za.

Tenpenny declarase, anterior, că vaccinul Covid-19 îi poate face pe oameni „magnetici”, susținând că aceștia pot „pune linguri și furculițe pe tot corpul” care se vor lipi din cauza particulelor magnetice din vaccinuri.

-”Vorbeați despre mărturia doctorului Tenpenny cu privire la particulele magnetice din vaccin? Deci, asta am aflat. Am aici o cheie”, a spus ea, lipindu-și cheia pe piept. „Explicați-mi de ce se lipește de mine”.

Femeia a încercat apoi să își pună cheia pe gât, de unde a căzut. Însă ea a continuat: ”Se lipește de gâtul meu. Dacă poate cineva să îmi explice asta, ar fi minunat. Întrebări?”.

Imaginile au devenit, în scurt timp, virale, o mulțime de internați postând parodii cu privire la declarațiile femeii. 

Sursa: www.antena3.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Fosta soție a lui Jeff Bezos a donat miliarde de dolari. Averea de zeci de miliarde obținută în urma divorțului. „Este bine ca bogăția...

Fosta soție a lui Jeff Bezos, miliardara MacKenzie Scott, care a moștenit 60 de miliarde dolari în urma divorțului, a făcut donații în valoare de peste 2 miliarde. Articolul Fosta soție a lui Jeff Bezos a donat miliarde de dolari. Averea de zeci de miliarde obținută în urma divorțului. „Este bine ca bogăția să nu fie concentrată într-un număr mic de mâini”  apare prima dată în Romania TV. ...

Din aceeași categorie: