19.6 C
București
marți, iunie 15, 2021

Nottingham Challenger: Marius Copil, în semifinale după ce a învins un dublu finalist de Grand Slam

Citește și:

Marius Copil s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului challenger pe iarbă de la Nottingham (Marea Britanie), după ce l-a învins în două tiebreak-uri pe sud-africanul Kevin Anderson (al patrulea favorit).

Copil (228 ATP) a avut nevoie de două ore pentru a trece de Anderson (finalist la US Open 2017 și la Wimbledon 2018), ajuns în prezent pe locul 100 ATP din cauza accidentărilor suferite în ultimii ani, scor 7-6(4), 7-6(9).

Arădeanul a obținut deja cinci victorii la Nottingham: a trecut în calificări de James Ward (329 ATP) și Ramkumar Ramanathan (216 ATP), iar pe tabloul principal i-a învins pe Damir Dzumhur (125 ATP, al şaptelea favorit), Sebastian Ofner (171 ATP) și Kevin Anderson (100 ATP).

Marius Copil şi-a asigurat un premiu în valoare de 6.370 de euro şi 45 de puncte în clasamentul ATP.

Pentru un loc în marea finală, Marius Copil se va duela cu americanul Frances Tiafoe (74 ATP). Sursa: www.hotnews.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Majoritatea canadienilor respinge ideea împărţirii vaccinurilor cu celelalte ţări (sondaj)

Aproximativ 70% dintre canadieni sunt împotriva împărţirii vaccinurilor cu restul lumii până la încheierea campaniei naţionale de imunizare, potrivit unui sondaj publicat luni, şi aceasta în timp ce ţara a comandat sau a rezervat peste 400 de milioane de doze pentru 38 de milioane de Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: