19.6 C
București
duminică, iunie 20, 2021

Noel Gallagher îl acuză pe prințul Harry că este un „snowflake woke” după criticile aduse familiei regale

Citește și:

Noel Gallagher, chitaristul trupei Oasis, afirmă despre prințul Harry că este „un snowflake woke nenorocit” din cauză că a criticat în public familia regală, relatează Insider.

Gallagher, care are o relație notoriu de dificilă cu fratele său și fostul vocal al trupei, Liam Gallagher, a afirmat de asemenea într-un interviu acordat tabloidului The Sun că simpatizează cu prințul William deoarece știe cum este să ai un frate mai mic „căruia nu-i mai tace gura”.

„Prințul William. Simt durerea acelui flăcău”, a afirmat acesta, adăugând că „are un frate mai mic căruia nu îi mai tace gura…cred că aia e atât de inutil. Mi-ar plăcea să cred că eu am fost mereu ca William”, a declarat acesta.

„Prințul Harry pare ca un snowflake woke nenorocit tipic, căcănarul. Nu îți critica familia deoarece nu e nevoie de asta”, a mai afirmat chitaristul.

Prezentatorul Piers Morgan, un alt critic vocal al prințului Harry și a lui Markle, a distribuit pe Twitter o captură de ecran cu interviul lui Gallagher, afirmând că acesta „are degetul pe pulsul națiunii”.

Într-un tweet ulterior acesta a adăugat că „excelent interviu…slavă cerului că încă existe vedete ca @NoelGallagher care spun ce gândesc, nu le pasă cine va fi ‘ofensat’ și nu se plâng despre cât de îngrozitoare sunt viețile lor privilegiate și răsfățate”.

Morgan a fost nevoit să părăsească emisiunea „Good Morning Britain” pe care o găzduia după ce a criticat-o pe Meghan Markle și a pus sub semnul întrebării acuzațiile incendiare făcute de aceasta în timpul interviului acordat prezentatoarei americane Oprah Winfrey. Sursa: www.hotnews.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

INS: Consumul brut de energie în industria metalurgică, în scădere cu 3,9% față de anul precedent

Consumul brut de energie în industria metalurgică a fost anul trecut de 55.643,5 TJ, în scădere cu 3,9% faţă de anul precedent, conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: