19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

Niciun caz pozitiv de COVID-19 în trei sferturi dintre localităţile din Covasna

Citește și:

Incidenţa cazurilor de COVID-19 a scăzut sub 1 la mie în toate localităţile din judeţul Covasna, în trei sferturi dintre acestea neexistând la această dată niciun caz pozitiv, informează Direcţia de Sănătate Publică, potrivit agerpres.ro.

Potrivit datelor postate vineri pe site-ul instituţiei, în 32 din cele 45 de localităţi din judeţ nu se înregistrează niciun caz de COVID-19, iar în 13 localităţi incidenţa cazurilor este sub 1 la mie, cea mai mare fiind în Mereni (0,78 la mie).

Prefectura Covasna a menţionat că de la începutul pandemiei în judeţ s-au raportat 8.547 de cazuri de COVID-19, dintre care două în ultimele 24 de ore, fiind active în prezent 26 de cazuri, incidenţa medie fiind de 0,11 la mia de locuitori, cea mai scăzută din ultimul an.

În centrele de vaccinare din judeţ au fost administrate până vineri 67.878 de doze, din care 29. 866 la rapel, iar 2014 vaccinuri care nu necesită rapel au fost administrate în cabinetele medicilor de familie din judeţ.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Pandemia E MINĂ DE AUR pentru medici: România e ÎN TOPUL țărilor unde șpăgile din sistemul sanitar au explodat

Pandemia de coronavirus a alimentat sentimentul de corupţie al cetăţenilor din Uniunea Europeană, mai puţin de jumătate dintre ei estimând că această criză a fost gestionată în mod "transparent" de autorităţi, potrivit unei anchete a Transparency International Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: