19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă: În lunile următoare vor fi organizate concursuri pentru ocuparea posturilor de directori ai DSP-urilor din ţară

Citește și:

În lunile următoare, vor fi organizate concursuri pentru ocuparea posturilor de directori din cadrul Direcţiilor de Sănătate Publică din ţară. Anunțul a fost făcut vineri, chiar de către ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, într-o conferință de presă.

Potrivit acesteia, concursurile trebuie organizate, având în vedere că majoritatea conducerilor DSP din țară sunt interimare.

„Nu am renunţat la acele evaluări. În acest moment, majoritatea conducerilor sunt interimare, motiv pentru care în lunile următoare vom scoate la concurs aceste posturi, pentru a ne asigura că cei competenţi şi cei mai în măsură să ocupe aceste posturi de importanţă deosebită în sănătatea publică vor avea acces la un concurs corect. Postul va fi scos la concurs în următoarele săptămâni şi la DSP Dolj şi sperăm că persoane competente vor veni la concurs”, a spus ministrul Sănătăţii.

Sursa: www.b1.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Dramă la Arad: băiatul care s-a înecat în lacul Ghioroc era un fotbalist tânăr

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost găsit înecat în lacul Ghioroc, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, potrivit Agerpres. Tragedia a avut loc vineri seara. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: