19.6 C
București
duminică, iunie 20, 2021

Marius Moga, detalii din culisele show-lui „SuperStar”. Ce relație este între el și Carla’s Dreams

Citește și:

Marius Moga revine în forță pe micile ecrane, în postura de jurat al emisiunii „SuperStar”, difuzată de Pro TV. Alături de acesta, la masa juriului se mai află Smiley, Raluka și Carla s Dreams. Artistul a vorbit despre proiect și a dat detalii din culisele show-ului.

„Nu mă consider neapărat om de televiziune, mai degrabă om de muzică. De aia nici nu am mai intrat în alte show-uri, pe alte direcții, pentru că nu mă caracterizează să fiu în alte show-uri decât cele despre muzică.

Marius Moga, detalii din culisele show-lui „SuperStar”. Ce relație este între el și Carla's Dreams

Și asta mi se pare un show diferit, mai ales că e tatăl și mama show-urilor de talent. E cam primul care a intrat în Marea Britanie și în America și e de 15 ani neîntrerupt.

Ce pot să zic este că afli mai multe lucruri despre oamenii care vin să cânte. Pe lângă faptul că da, este despre cântat și performance și cum se prezintă și dacă au tot pachetul, chiar afli lucruri, sunt niște povești, fiecare are un background interesant, care câteodată te încurcă să dai un „nu’.

Dar pe de altă parte, trebuie să fim onești cu cei care vin și au tot ce le trebuie în afară de povești’, a spus Marius Moga pentru revista VIVA!

Marius Moga, detalii din culisele show-lui „SuperStar”. Ce relație este între el și Carla's Dreams

„Chiar râdeam că ne știm de 20 de ani și Sergiu (n.r. Carlass Dreams) zicea „bă, voi ziceți același lucru, dar pare că vă certați’. (râde). Ceea ce e bine. Eu cred că rolul nostru aici e chiar să selectăm oamenii care au șansă să devină un superstar în România.

Și, în același timp, să nu o facem așa, tehnic și doar despre cum au cântat. Și probabil că acolo pică bine și treaba asta că ne știm de ceva ani.

Ne împrietenim cu ceilalți colegi. Eu și cu Sergiu de la
Carlas Dreams suntem ca doi drăcușori, nu știm care e mai rău decât celălalt’, a
mai povestit Marius Moga din culisele SuperStar România.

Sursa: www.libertatea.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

INS: Consumul brut de energie în industria metalurgică, în scădere cu 3,9% față de anul precedent

Consumul brut de energie în industria metalurgică a fost anul trecut de 55.643,5 TJ, în scădere cu 3,9% faţă de anul precedent, conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: