19.6 C
București
duminică, iunie 20, 2021

Marcel Ciolacu: Pur şi simplu Comisia a pulverizat PNRR. Cred că le-a sărit pixul din mână la Comisie când au citit aceste gogomănii!

Citește și:

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că ”pur şi simplu Comisia a pulverizat PNRR”, referindu-se la observațiile trimise de Bruxelles cu privire la Planul Național de Redresare și Reziliență depus de România pe 31 mai.

Marcel Ciolacu, despre observațiile făcute de Comisia Europeană la PNRR

”Pur şi simplu Comisia a pulverizat PNRR. Am spus de la început că banii au destinaţie către firmele de consultanţă politică ale lor. Am adus documente cu cine a creat acest PNRR, sunt companii străine (…) Cred că le-a sărit pixul din mână la Comisie când au citit aceste gogomănii! Unde e România educată a lui Iohannis? E făcută praf, o ruşine”, a declarat Marcel Ciolacu, joi seară, la Antena 3.

”E infracţiune, e conflict de interese. Anumite companii au făcut documente ca să beneficieze direct de aceşti bani, cine a mai auzit de asta? Cine din PSD mai rămânea în minister după asta? Era luat cu dubă pe Ştirbei Vodă (sediul DNA – n.r.)”, a mai spus președintele PSD.

Reprezentanții Comisiei Europene au făcut o serie de observații cu privire la Planul Național de Redresare și Reziliență trimis de România.

Într-un mesaj publicat pe Facebook vineri dimineață, premierul Florin Cîțu a susținut că PNRR nu a fost respins și nici retrimis României de Bruxelles, însă nu a menționat nimic în legătură cu observațiile trimise de Comisie.

Comisia Europeană ar fi descoperit în planul trimis de România mai multe estimări greșite pentru diverse cheltuieli, precum costurile estimative pentru proiectul de renovare a spitalelor. Iar pentru alte proiecte nu ar fi fost oferite suficiente informații pentru stabilirea corectă a costurilor.

Sursa: www.b1.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

INS: Consumul brut de energie în industria metalurgică, în scădere cu 3,9% față de anul precedent

Consumul brut de energie în industria metalurgică a fost anul trecut de 55.643,5 TJ, în scădere cu 3,9% faţă de anul precedent, conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: